Sponsoring

Wordt u ook sponsor van Donar, de oudste turnvereniging van Den Haag?

Voor sponsoring bieden wij u verschillende mogelijkheden aan, zodat zowel u als wij profiteren van uw steun. Als oudste en meest bekende turnvereniging van de regio Haaglanden, en organisator van de Haagse Donar Cup en Donar Team Cup, hebben wij een groot bereik.

Donar is een vereniging die inmiddels al 120 jaar bestaat en les geeft op verschillende locaties in Den Haag. Ons eigen clubgebouw vindt u op de Renswoudelaan 47, de André Castens Sportzaal. Dit gebouw is echter aan verbouwing toe. De plannen liggen al klaar en in de aankomende twee jaar zal er een complete metamorfose plaatsvinden. Ook hier kunt u als sponsor aan bijdragen en uw logo krijgt een mooie plek binnen ons nieuwe gebouw (denk hierbij aan de muur in de zaal of de entreehal/wachthal).

Er zijn verschillende manieren van sponsoring mogelijk:

Goud1000,00 EUR per jaar (3 jarig sponsorcontract)-2 jaar naamsvermelding met logo op onze website, inclusief doorklik naar uw eigen website.
-Uw logo op de T-shirts van de trainers en het bestuur.
-Een banner in het clubgebouw en aan de muur tijdens wedstrijden.
-Een 1-pagina advertentie in het boekje van onze jubileumsshow.
Zilver500,00 EUR per jaar (2 jarig sponsorcontract)-2 jaar naamsvermelding met logo op onze website, inclusief doorklik naar uw eigen website.
-Een banner in het clubgebouw.
Een 1/4 pagina advertentie in het boekje van onze jubileumshow.
Bronze250,00 EUR (2 jarig sponsorcontract)-2 jaar naamsvermelding met logo op onze website, inclusief doorklik naar uw eigen website.
Anoniembedrag naar keuzeU kunt uw bijdrage overmaken naar NL18 INGB 0001 3775 81 onder vermelding van “donatie”

Een losse advertentie in het programmaboekje voor de jubileumshows is ook mogelijk:

1/4 pagina50,00 EUR
1/2 pagina100,00 EUR

Wilt u ons liever met materiële zaken sponsoren? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn op zoek naar catering, bewakingsinstallatie voor ons nieuwe clubgebouw, kleding, drukwerk, vervoer, turntoestellen en materiaal, man/vrouwkracht, bedankjes en prijzen, EHBO en alles wat nodig is om een geweldige ervaring voor alle leden, ouders, vrijwilligers en andere betrokkenen te organiseren.

Er worden het hele jaar door verschillende activiteiten georganiseerd, zoals onderlinge wedstrijden, jeugdkamp, sinterklaasfeest en gym 3-daagse, met als hoogtepunt de vijfjaarlijkse jubileumshow met alle leden. Deze vindt dit jaar op 9 november 2024 in turnhal Overbosch plaats. Dit wordt een gigantische show en uiteraard zoeken wij ook hiervoor nog sponsoren. Ons bijzondere jubileum, Donar bestaat 120 jaar, biedt een uitgelezen kans om iets speciaals neer te zetten voor en met onze (oud-)leden. Maar ook voor u als sponsor biedt ons jubileum een uitgelezen kans om uw bedrijf in het zonnetje te zetten. Neem dus snel contact met ons op door een mail te sturen aan voorzitter@donargym.nl

We hopen u binnenkort als sponsor van Donar te mogen verwelkomen!