ClubApp AllUnited

Bij Donar maken we gebruik van de AllUnited clubapp om onze communicatie en organisatie efficiënt te laten verlopen. De clubapp biedt een centraal platform waarop al onze leden belangrijke informatie kunnen vinden en met elkaar kunnen communiceren. Hier zijn enkele voordelen van de AllUnited clubapp:

  • Centraal Informatiepunt: Ontvang updates over scanmomenten voor de Ooievaarspas, vakanties, trainingsroosters en andere relevante clubinformatie direct in de app.
  • Belangrijke Mededelingen: Ontvang tijdige informatie over contributiebetalingen, wedstrijdschema’s, locatiewijzigingen en meer, rechtstreeks via de app.
  • Efficiënte Communicatie: Alle officiële communicatie verloopt via de app, waardoor we geen aparte e-mails sturen. Dit zorgt ervoor dat alle leden altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de club.
  • Gebruiksvriendelijkheid: De app is ontworpen met het gebruiksgemak van onze leden in gedachten, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de benodigde informatie.

Hoe kan je de app gebruiken?
Na het aanmelden bij Donar, ontvang je een uitnodiging om de AllUnited clubapp te installeren. Het is belangrijk om deze uitnodiging te accepteren, zodat je direct toegang hebt tot alle clubinformatie en communicatiekanalen. Alle communicatie verloopt via de app. We sturen geen aparte e-mails meer. Als je de app niet gebruikt, mis je belangrijke informatie.