Visie

Gymnastiekvereniging Donar; een oude vereniging met een jonge geest! geloven we in de kracht van turnen om levens te veranderen. Onze visie is gebaseerd op het streven naar uitmuntendheid, het bevorderen van persoonlijke groei en het cultiveren van een hechte gemeenschap.

  1. Uitmuntendheid: Wij streven naar niets minder dan uitmuntendheid in alles wat we doen. Of het nu gaat om training, coaching, of de organisatie van evenementen, we streven naar het hoogste niveau van prestatie en professionaliteit.
  2. Onderscheidend: Door te werken met eigen oefenstof voor de recreatie, recreatiewedstrijden, diverse activiteiten en de organisatie van landelijke toernooien is Donar vastbesloten zich te blijven onderscheiden van andere verenigingen.
  3. Stabiliteit: Met een vast gediplomeerd trainersteam, waarvan de meeste opgegroeid zijn in de vereniging kan Donar stabiliteit bieden aan de leden. Een vaste trainer op de les, en vaste gezichten bij activiteiten maakt dat ouders met een goed en veilig gevoel hun kind laten deelnemen aan lessen, wedstrijden en activiteiten
  4. Persoonlijke groei: Bij Donar geloven we dat turnen niet alleen een sport is, maar ook een instrument voor persoonlijke groei en ontwikkeling. We zijn toegewijd aan het ondersteunen van onze leden in hun fysieke, mentale en emotionele groei, zowel binnen als buiten de gymzaal.
  5. Team: Gymnastiekvereniging Donar is meer dan alleen een sportclub; we zijn een team. We streven ernaar een inclusieve en ondersteunende omgeving te creëren waarin al onze leden zich welkom en gewaardeerd voelen. Samen vormen we een hechte familie die elkaar inspireert en ondersteunt in en buiten de gymzaal.
  6. Passie voor de gymsport: Bij Donar delen we een diepe passie voor de gymsport. We streven ernaar deze passie te delen en door te geven aan de volgende generatie. Startend bij de peuters met de grondvormen van bewegen tot aan het vitaal houden van ouderen door bewegen. Wij bieden lessen op diverse niveaus zodat iedereen zijn of haar plek bij Donar kan vinden. Onze liefde voor de sport drijft ons om elke dag te streven naar verbetering en innovatie.
  7. Maatschappelijke impact: Wij geloven dat sport de kracht heeft om levens te veranderen en gemeenschappen te versterken. Als Donar zijn we vastbesloten om een positieve impact te hebben op onze lokale gemeenschap door middel van outreach-programma’s, liefdadigheidsevenementen en betrokkenheid bij maatschappelijke initiatieven.
  8. Financieel gezond: Door continue de balans op te maken van de inkomsten en uitgaven streeft Donar er naar een financieel gezonde vereniging te zijn en blijven. Op deze manier is de toekomst van onze mooie club gewaarborgd.

Door vast te houden aan deze visie streven we ernaar om Gymnastiekvereniging Donar te laten uitgroeien tot een toonaangevende kracht in de wereld van sport, en tegelijkertijd een blijvende en positieve impact te hebben op het leven van onze leden en de bredere gemeenschap.